TR multistudio
DISSENY WEB  ·  INTERACTIUS  ·  DISSENY GRÀFIC  ·  EDITORIAL  ·  CONTACTE
CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH
 

19 maig 2016

Barcelona Design Week 2016

La Barcelona Design Week (BDW), organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, és la cita anual del disseny, la innovació i l’empresa que, des de 2006, atrau professionals i empreses creatives que desitgen conèixer noves tendències, fer networking i compartir coneixements i projectes de temàtiques diverses.


 
Barcelona Design Week 2016

18 maig 2016

Toni Ricart afegeix un nou retrat a la seva sèrie MÚSICS

Jordi Batiste segurament és un dels artistes en actiu amb un currículum de vertigen. Sovint els historiadors musicals l’han situat com un dels pares del pop-rock en català després de formar part de IA & Batiste o, anteriorment, d’Els tres tambors. No obstant, el seu nom va saltar al primer pla quan juntament amb Enric Herrera va fundar el grup Màquina!, que es va erigir en l’avantguarda musical peninsular com una nova manera de fer rock que trencava motlles i clixés. En solitari ha publicat diversos àlbums, el més recent Nova, amb què ha tornat a la psicodèlia i al rock fresc, trencador i vital.

 
Toni Ricart afegeix un nou retrat a la seva sèrie MÚSICS

2 maig 2016

Línies: nou photo book de Toni Ricart

En aquest projecte busco sintetitzar el que fotografio, forçant-ne el contrast per  reduir-ho a combinacions de línies i formes, negre sobre blanc.

El resultat són imatges que sovint perden el referent convertint-se en composicions gràfiques, quasi abstractes. 

En contemplar-les s'entra en el joc de poder veure-hi el seu costat més gràfic i al mateix temps allò que representen en realitat. 


Disponible a Blurb

 
Línies: nou 'photo book' de Toni Ricart

1 maig 2016

TR multistudio dissenya el material de promoció per l'Orquestra Barroca Catalana

Hem dissenyat el cartell, anuncis i programes per a la Temporada de Música Antiga de l'Orquestra Barroca Catalana

L’Orquestra Barroca Catalana neix l’any 1993 amb la idea de divulgar i recuperar repertori dels segles XVII i XVIII. Els seus membres, majoritàriament residents a Catalunya, són músics especialitzats en interpretació històrica. El repertori interpretat, tant instrumental com operístic i religiós, és ampli. Es podria destacar la recuperació d’obres de Domènec Terradellas, Francesc Valls, Ferran Sor, Vicent Martín i Soler, Charles Desmazures, Alessandro Scarlatti, Angelo Ragazzi, Emanuele d’Astorga i Manuel i Josep Pla.


 
TR multistudio dissenya el material de promoció per l'*Orquestra Barroca Catalana*