TR multistudio
DISSENY WEB  ·  DISSENY GRÀFIC  ·  EDITORIAL  ·  BLOG  ·  CONTACTE
CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH
 

FUGA

Marcio Scavone ha creat el projecte CITYVISIONS amb la finalitat de produir dos llibres, amb set ciutats per llibre, i la promoció de l'obra amb exposicions d'art, conferències, tallers, documentals, campanya de mitjans i el lloc web.


"Un fotògraf pren una càmera i recull tot el seu món a les seves mans.
De la mateixa manera que quan entrem en una habitació portem en la nostra memòria el nostre instint, les nostres vivències enriquides per experiències estètiques, els nostres més grans temors i les nostres passions.
Què és la fotografia, sinó un joc de fantasia?
Quant a les múltiples exposicions i capes d'aquestes fotografies que van arribar de forma natural per la impossibilitat d'explicar una història només des d'un angle. De la mateixa manera que és possible tenir dues melodies en una cançó, la qual cosa es coneix com el punt i contrapunt és possible una combinació d'imatges que es forma en els seus inicis en les profunditats de la ment del fotògraf. Com una partitura rica i original que només pot ser seva.
Aquest resultat de les arrels de referències visuals i combinacions culturals entrellaçades constitueixen el que es diu en música: FUGA"

CLIENT:
Marcio Scavone

TREBALL:
Disseny i programació de lloc web

www.marcioscavonefuga.com/

FUGAFUGA